Setari Cookie-uri

Afla aici: Ana Maria, dezvaluiri socante despre bataile primite de la Chilian

Cantareata Ana Maria nu a uitat prin ce a trecut.

Cu ani in urma, melodia "Ochii tai" cucerea topurile muzicale de la noi, iar fata cu voce suava, abia iesita de pe bancile scolii, devenea vedeta. Ana Maria Georgescu uimea, mai apoi, in 2011, cand iesea la rampa cu o declaratie-soc: "Am fost batuta crunt de fostul iubit, Florin Chilian, pe cand eram cu el".

Acum are 25 de ani, si-a schimbat look-ul, pregateste un nou album si va debuta in televiziune, la postul tv Digi24 din Oradea, unde va modera, de marti, 6 august, propria emisiune, "Turist Acasa", de la ora 20.00.

Ana Maria Georgescu revine in showbiz, de unde a lipsit o buna bucata de vreme.

In noiembrie anul trecut, solista a decis sa faca publica drama prin care a trecut pe cand avea 19 ani si se iubea cu muzicianul Florin Chilian, care ii aplica si corectii fizice, "din prea multa iubire".

Citește și:

Desi s-au despartit in 2006, Anei Maria nici acum nu-i este usor sa povesteasca despre acea trauma. Cu Chilian n-a mai vorbit, dar nici nu l-a iertat.

"Nu se pune problema de iertare. O experienta de genul acesta te transforma fundamental. Am sustinut campanii impotriva violentei domestice, am participat la promulgarea unei legi impotriva femeilor abuzate si tin legatura cu femeile abuzate care imi cer un sfat sau un gand bun", a marturisit, in exclusivitate pentru Click!, Ana Maria.

Click aici pentru a citi intreg interviul.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.