Setari Cookie-uri

Foto soc: Vezi cum arata cea mai mare diva din istoria modei

De la femei si muze precum Marylin Monroe trecem la animale de companie.

Este oficial: un mare designer si-a numit pisica Cea mai mare diva din industria modei.

Totul a inceput cu Paris Hilton si catelusii ei chihuahua, pe care ii lua peste tot. Acum a devenit ceva normal sa vezi cate o pitipoanca, asezata la terasa si langa ea, un catel ascuns intr-o gentuta Louis Vuitton.

Dar cea mai cea dintre toate este nimeni alta decat pisicuta lui Karl Lagerfeld: se numeste Choupette si deja a aparut in doua pictoriale, unul pentru I.D. Magazine, celalalt pentru Harper’s Bazaar, informeaza Dailymail.

Pisicuta adora sa se plimbe pe catwalk, sa mearga in parc si este innebunita dupa shoppingul in mall. Si cum este o diva care se respecta, are trei nume:

Numele ei este Choupette, Princess Choupette sau Miss Choupette. Este Alba ca Zapada, cu nuante de caramel in zona ochilor, urechilor si pe coada ei matasoasa si lunga precum un sarpe boa. In timpul ei liber prefera sa doarma pe matase naturala antica, sa se ascunda, sa alerge si sa sara prin casa. Uraste sa se ude.

Citește și:

Nu ii place sa manance pe podea, asa ca ii pun mancarea pe masa. Farfurioarele sale sunt marca Goyard. Are una pentru apa, una pentru rotaieli si una pentru pate. Ea nu se scarpina niciodata deoarece ii facem manichiura in fiecare saptamana. Doctorul ii face manichiura. Uraste cand i-o fac eu. Stie exact ce vrea. Ii place la nebunie sa rupa hartii si adora sa stea pe iPad. Are doua menajere care au grija de ea.”, a declarat designerul Karl Lagerfeld.

Foto by Alena Ozerova via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.