Sharon Stone, shopping la Bucuresti. Actrita si-a petrecut ziua de sambata in mall, alaturi de iubitul sau de 27 de ani, de cei trei copii si cei sase bodyguarzi, platiti sa ii vegheze indeaproape. Actrita nu a fost foarte impresionata de magazinele noastre, cumparandu-si o singura geanta, pe care a platit 800 de lei, informeaza Click.

Membrii trupei Voltaj au organizat sambata un concurs de karaoke pe scena SummerKiss din Costinesti, pe versurile noii piese a trupei, „Lumea e a mea”. „E o piesa destul de greu de cantat, chiar si pentru mine”, le-a marturisit Calin Goia fanilor. Castigatorii concursului de karaoke au primit din partea trupei ochelari in forma de inimioara, inscriptionati Voltaj, care apar in videoclipul piesei „Lumea e a mea”.

Andra a fost in vacanta la Saint Tropez. Intervievata de DJ Yaang, aceasta le-a marturisit Kissomanilor ca i-a placut acolo, insa mai frumos este la noi in tara: „E o atmosfera tare frumoasa acolo, dar parca tot la noi e mai frumos.”, a declarat cantareata. Sa o credem?

Mika a lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Celebrate si este in colaborare cu Pharell:

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: