Setari Cookie-uri

Afla aici care este cea mai socanta licitatie din lum!

Celebritatea si banii fac legea!

O pereche de chiloti patati, care nu au fost spalati dupa ce Elvis Presley i-a purtat pe scena, in 1977, este unul dintre cele mai ciudate obiecte care au apartinut unei celebritati si care sunt scoase la licitatie anul acesta, informeaza contactmusic.com citat de Mediafax.

Chilotii albastri vor fi scosi la vanzare in Manchester, Anglia, fiind estimati la 10.000 de lire. In cadrul licitatiei, organizata de Omega Auctions pe 8 septembrie, vor mai fi scoase la vanzare obiecte precum Biblia lui Elvis, dar si inregistrari cu artistul alaturi de familia sa, de Craciun, la Graceland.

Elvis Presley a vandut un numar impresionant de albume (aproape un miliard). De asemenea, el a jucat in aproximativ 30 de filme.

Nascut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, in Mississippi, Elvis Presley a intrat in legenda drept cantaretul sarac care a reusit in industria muzicala, albul care canta ca un negru, sex-simbolul anilor '50 si rebelul patriot.

Citește și:

Elvis Presley a murit in resedinta sa din Memphis - Graceland -, pe 16 august 1977, la varsta de 42 de ani, in urma unui stop cardiac cauzat de o supradoza de medicamente.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.