Setari Cookie-uri

Foto: Adele s-a casatorit. Afla aici detalii de la nunta secreta!

Da, este oficial. Cantareata Adele este maritata.

O prietena apropiata a lui Adele a confirmat zvonurile. Se pare ca Adele s-a casatorit cu iubitul sau, Simon Konecki, la doar cateva saptamani de la divort. Invitata la nunta, prietena cantaretei a declarat ca a fost o ceremonie frumoasa, “fabuloasa” si ca mireasa a fost imbracata intr-o rochita clasica.

Da, s-au casatorit. Am fost prezenta la nunta si la ceremonie. A fost ceva spectaculos. Adele a avut o rochie foarte frumoasa, clasica. Simon a zambit intreaga zi, parea tare fericit. Lui Adele I se vedea burtica.”, a declarat sursa, informeaza DailyMail.

O alta sursa a declarat pentru Life&Style ca cei doi au facut tot posibilul ca nimeni sa nu afle de marele eveniment:

Adele si Simon au incercat sa ascunda ca se casatoresc. Au vrut sa fie linistiti, fara paparazzi si oaspeti nepoftiti. Asa cum au reusit sa tina secreta sarcina, asa au reusit si cu nunta. Adele este o femeie de moda veche, careia ii place la nebunie sa aiba o familie. Ea vrea sa isi indrepte toata atentia asupra copilului si a barbatului pe care il iubeste. Pare foarte, foarte fericita acum. Cu siguranta sarcina ii prieste. Sunt un cuplu minunat si sigur vor fi niste parinti exceptionali.”, a declarat sursa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.