Setari Cookie-uri

Afla aici: Regula absurda ce le-a fost impusa invitatilor de la nunta Elenei Basescu

Aceasta este probabil cea mai socanta regula impusa pana acum.

Invitatii la nunta Elenei Basescu au fost anuntati, in momentul in care li s-au inmanat invitatiile, ca li se interzice sa faca fotografii in timpul petrecerii organizata la Palatul Snagov, sustin surse din anturajul mirilor, informeaza Mediafax.

Apropiati ai Elenei Basescu si viitorului ei sot, Bogdan Ionescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Serviciul de Protectie si Paza (SPP) a impus invitatilor la nunta reguli stricte.

Astfel, persoanele care au distribuit invitatiile la eveniment le-au pus in vedere nuntasilor ca le este strict interzis sa faca fotografii ori sa filmeze cu aparate sau camere video.

Invitatii pot face fotografii doar cu telefoanele mobile, insa exclusiv cu mirii, iar acest lucru numai cu acordul lor.

Sursele citate sustin ca in sala vor exista mai multi fotografi care vor surprinde cele mai importante momente ale petrecerii. Ulterior, imaginile vor fi imprimate pe CD-uri care vor ajunge, in cateva zile, la toti cei prezenti la nunta.

Citește și:

Petrecerea va avea loc la Palatul Snagov si sunt asteptate in jur de 450 de invitati. Meniul, sofisticat, este de 74 de euro.

Europarlamentarul Elena Basescu, fiica presedintelui Traian Basescu, se casatoreste cu Bogdan Ionescu, sambata, la ora 12.00, la Primaria sectorului 2 Bucuresti.

Primaria a anuntat, miercuri, ca din cauza numarului mare de casatorii din acest week-end, "edilul Neculai Ontanu a decis amenajarea mai multor sali unde vor fi oficiate simultan festivitatile de catre ofiterii de stare civila ai administratiei publice locale a sectorului 2".

Ceremonia religioasa se va tine, sambata dupa-amiaza, la Biserica Sfantul Spiridon cel Nou din Capitala, dupa care mirii si nuntasii vor merge la Palatul Snagov, unde este organizata petrecerea de nunta.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.