Setari Cookie-uri

Red Hot Chili Peppers, un concert de neuitat

Distractie, galagie, fani si muzica buna!

Vineri seara, pe Arena Nationala a avut loc concertul Red Hot Chili Peppers, publicul prezent luand parte la primul eveniment muzical organizat pe cel mai mare stadion din Romania. Prezentat de Ursus, sustinut de Vodafone si organizat de Emagic, show-ul rockerilor va ramane multa vreme in amintirea fanilor.

Seara a fost deschisa de concertul celor de la AAAK, trupa ce insoseste Red Hot Chili Peppers in turneu, intr-o serie de tari europene. A urmat Grimus, castigatoarea concursului desfasurat de Rock Fm, pregatind atmosfera pentru fanii deja prezenti in numar foarte mare inca de la primele ore ale zilei.

Aproape de ora 21:00, pe scena au urcat Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith si Josh Klinghoffer in ropotele de aplauze si urale a celor 47.000 de oameni prezenti pe Arena Nationala. Seara a fost deschisa cu piesa Monarchy of Roses, fiind urmata de hit-urile Dani California si Can’t Stop. Publicul a fost activ pe parcusul intregului concert, a fredonat si a dansat alaturi de trupa, explozia de energie simtindu-se si in timpul unor piese celebre precum Can’t Stop, Californication, Under The Bridge sau Scar Tissue. Din setlist au mai facut parte si melodiile Look Around, The Adventures of Rain Dance Maggie, Goodby Hooray sau Etiophia, acestea fiind incluse pe cel mai recent album al trupei, I’m With You. Intregul show de la Bucuresti a fost inregistrat si mixat de echipa tehnica a trupei, cei care doresc sa revada primul concert de pe Arena Nationala putand achizitiona zilele urmatoare inregistrarea de pe site-ul livechilipeppers.com.

Citește și:

Intreaga productie a turneului I’m With You este considerata o adevarata capodopera, show-ul rockerilor fiind format dintr-o multime de elemente vizuale, lumini verticale si sunete incisive, mixate perfect cu acordurile punk-rock ale celor mai cunoscute piese Red Hot Chili Peppers. Chiar si dupa toti acesti ani de concerte live, trupa americana reuseste sa-si surprinda publicul cu show-uri spectaculoase, pline de energie, fanii traind fiecare minut cu aceeasi intensitate si daruire. Turneul a inceput in luna septembrie a anului 2011 si se va incheia in 2013 cu show-uri in Australia, Noua Zeelenda si Africa de Sud.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.