Setari Cookie-uri

Nicoleta Luciu si Ellie White vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Nicoleta Luciu ne arata inca o data corpul ei tonifiat. Nu de alta, dar poate nu l-ati vazut bine! Vedeta a postat pe profilul sau de Facebook o fotografie cu ea in costum de baie. Cum vi se pare ca arata?

Oana Zavoranu, obligata sa ii plateasca lui Pepe despagubiri. L-a facut tigan si homosexual, iar acum trebuie sa scoata o avere din buzunar. Magistratii au decis ieri ca Zavo sa ii plateasca fostului sot daune morale de 10.000 de lei, informeaza Libertatea.

Kris Humphries, fostul (sau actualul – divortul nu a fost inca finalizat) al lui Kim Kardashian a fost dat in judecata de fosta iubita din cauza faptului ca… tineti-va bine… i-a dat herpes. Kayla Goldberg a declarat ca nu a avut niciodata aceasta boala si ca sigur a luat-o de la Kris, informeaza TheSuperficial. Tanara dornica de atentie cere daune morale dar se multumeste si cu cateva fotografii cu ea facute in presa.

Citește și:

Ellie White a lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Ziua Mea. Clipul a fost filmat in Malta, unde artista a petrecut o mica vacanta. Insarcinata in patru luni, Ellie a avut de filmat cateva cadre dificile, informeaza Click. Cantareata a avut de infruntat soarele puternic, in timp ce statea pe stanci, apoi a indurat temperatura scazuta a apei, in cadrele in care a fost nevoita sa inoate. Cum vi se pare piesa?

Featured foto by Boris Popchinskiy via SHutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.