Setari Cookie-uri

Inna si Dana Nalbaru vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Seal i-a angajat sotiei sale amant. Potrivit presei internationale, citata de Click, cantaretul este cel care l-a angajat pe Martin Kristen, bodyguardul cu care Heidi a avut o relatie in timpul casatoriei. Se pare ca motivul ar fi fost unul destul de simplu: datoria garzii de corp era de a o seduce pe Heidi pentru ca Seal sa o acuze ca l-a inselat, cerandu-i apoi despagubiri morale de 70 de milioane de dolari.

Dana Nalbaru vrea si HiQ, vrea si cariera solo. Chiar daca a spus ca se va dedica in intregime trupei, se pare ca aceasta se pregateste sa lanseze un nou album… singura: “N-am renuntat la proiectul meu solo. De cand m-am intors in trupa am compus si sunt aproape gata piesele noi. Voi lansa pe internet un album nou.”, a declarat cantareata pentru Ring.

O noua zi, un nou outfit. Inna a postat o noua fotografie pe contul sau oficial de Facebook, in care ne prezinta outfitul zilei: pantaloni scurti stil rochita cu imprimeu floral, camasa transparenta neagra, un accesoriu auriu si o coafura in stil boho chic. Cum vi se pare tinuta?

Citește și:

Baietii de la Muse revin cu un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Madness si este cel de-al doilea single extras de pe albumul The 2nd Law:

Featured foto by Alla Simacheva via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.