Setari Cookie-uri

Video: Asa arata femeia cu cei mai mari sani naturali din lume!

Iti vine sa crezi ca sanii aia sunt reali?

Annie Hawkins – Turner are 53 de ani, este mama a doi copii si locuieste in Atlanta, Georgia.

Cand intra intr-o incapere, primul lucru care isi face aparitia este bustul ei imens. Apoi, dupa cateva minute… vine si corpul.

Annie are sani de dimensiunea 102ZZZ si a fost desemnata femeia cu cei mai mari sani din lume. Si ce sani! Naturali, de la mama lor. Nu operatie estetica, nu silicoane, nu interventii chirurgicale, nu grasime din fund. Nimic. Mama natura i-a dat pana nu a mai putut!

Femeia spune ca in alte tari este deja o celebritate. Sanii ei sunt “vinovati” pentru faptul ca este cunoscuta. Lasand gluma la o parte, daca ai avea o pereche de sani ca astia, cu siguranta ca ai vrea si tu sa fii cunoscuta. Adica nu degeaba ii cari dupa tine atata timp! Macar sa fie si ei de folos la ceva. Sanii lui Annie cantaresc aproape 50 de kilograme (50.8) si se pare ca nu reprezinta o povara pentru ea.

Citește și:

Cred si eu… daca acestia au fost singura ei metoda de a deveni cunoscuta!

Femeia va aparea intr-un nou reality pe TLC (emisiune ce va “explora fetisurile sexuale neobisnuite”), in care va vorbi despre cat de bine se simte si cat de mandra este de podoabele sale:

Nimeni nu arata ca mine. Sunt una la un milion. Sunt intotdeauna copiata, insa niciodata duplicata. Mi-am luat cateva garzi de corp. Oamenii ma urmaresc. Nu m-am gandit niciodata sa imi fac o micsorare de sani.”, a declarat ea, informeaza DailyMail.

Dar la spatele tau te-ai gandit, my dear? Sau asta este pretul pe care il platesti pentru “celebritate”?

De ce sa repar aceasta minunatie de bust? E cam dificil cu el, dar imi place. Cand ma aplec, trebuie sa fiu foarte atenta pentru ca este posibil sa ma ranesc. Daca stau in picioare mai mult timp incep sa ma doara umerii.", a mai spus aceasta.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.