Setari Cookie-uri

Foto: Vezi aici cuplul surpriza al momentului. Nici prin cap nu-ti trecea ca vor fi impreuna

Nu se mai ascund de nimeni: relatia lor este oficiala.

Si acum incepe scandalul. Tineti-va bine deoarece asta e doar inceputul. Vorbim despre Tania Budi si Adrian Cristea. Da, da… Cristea, fostul, actualul si viitorul iubit al Biancai Dragusanu (daca ne luam dupa declaratiile facute de ea!).

Dar se pare ca nu trebuie sa o credem pe Biencuta. Noii indragostiti au fost dati de gol chiar de Dragusanca, aceasta luand fata de victima si spunand ca este profund dezamagita de Tania Budi, cea pe care o credea o prietena adevarata. Eh, cateodata si prietenii te mai tradeaza, nu-i asa?

Budi si Cristea par foarte fericiti si potrivit Libertatea, cei doi sunt de nedespartit. Ei au mers impreuna la nunta Deliei, oficializand astfel relatia lor. Pusa in fata probelor, Tania a recunoscut:

Nu as fi vrut sa se afle pentru ca nu sunt genul de om care sa isi comenteze viata privata. Spun doar ca sunt majora, vaccinata si fac ce vreau, ma vad cu cine vreau.”, a declarat aceasta pentru emisiunea Cancan TV.

Citește și:

Pai ce sa ne facem cu Bianca? L-a gonit pe Cristea, dar acum il vrea inapoi. Si se pare ca nu prea il mai poate avea:

Era o persoana in care eu aveam incredere, cu care povesteam din cand in cand. Imi oferea o stare de confort si de prietenie. Aceste lucruri s-au schimbat si in momentul de fata nu mai suntem prietene. Am avut incredere in ea… Sunt dezamagita de atitudinea unora care pretind a fi prietene, dar nu e prima.”, a declarat Bianca Dragusanu pentru emisiunea Drept la tinta, informeaza Libertatea.

Featured foto by Goran Bogicevic via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.