Setari Cookie-uri

Daniela Crudu si Salma Hayek vin cu Stirile Zilei

Afla de la Kudika ultimele intamplari importante din lumea mondena.

Daniela Crudu este libera ca pasarea cerului

Aseara, in timpul emisiunii unde este asistenta, Daniela Crudu a primit un mesaj prin care fotbalistul Mihai Costea ii da papucii. De ce? Pentru ca a facut striptease in direct, conform Click.ro. Pai bine, bine. Ii dai papucii. Dar printr-un mesaj, Mihai? Printr-un mesaj? Si in direct? Asta e mai rau decat “chiar in patul meu si pe muzica mea”!

Oana Zavoranu este singurica… din nou!

Ei, asta nu este chiar o surpriza, la imaginea de rebela pe care si-a creat-o artista multifunctionala. Conform Stl.ro, Oana si Razvan Dumitrescu s-au logodit in luna iulie a acestui an. Din aceeasi sursa aflam si ca nunta nu va mai avea loc. Motivul? Nu au fost niciodata impreuna, daca este adevarata declaratia unuia dintre prietenii lui Razvan.

Salma Hayek la Roma

Actrita in varsta de 46 de ani are o silueta de invidiat. Daca v-ati intrebat cum reuseste, atunci acest articol va va satisface partial curiozitatea. Salma a mers laRoma pentru a lua pranzul, insa martorii spun ca nu a consumat decat o ceasca de capsuni si una de cafea. Se pare ca initial comandase paste, dar s-a razgandit la timp in favoarea unei mese mai sanatoase, informeaza Dailymail.co.uk.

Citește și:

Green Day: videoclip nou in vreme de razboi
Videoclipul se numeste “Stay the Night”, melodia fiind inclusa pe albumul iUno, care va face parte dintr-o trilogie. Videoclipul si albumul au fost lansate in sincron. Desigur, ne vom aminti de fiecare data cand vedem videoclipul de supararea lui Billie Joe Armstrong.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.