Setari Cookie-uri

Christina Aguilera si Alex Velea vin cu Stirile Zilei

Kudika te tine la curent cu ultimele stiri si declaratii ale vedetelor.

Christina Aguilera, mandra de silueta sa

Primind mai multe comentarii, Christina Aguilera riposteaza: „Lucrati cu o fata grasa. Aflati asta acum si obisnuiti-va cu ideea!” Conform Libertatea.ro, artista adauga: „ Au nevoie sa li se aminteasca faptul ca nu le apartin. Este corpul meu. Iar corpul meu nu-i poate pune pe altii in pericolul de-a nu mai face bani. Corpul meu nu mai e pe tava in felul acesta". Se pare ca vedetele occidentale sustin din ce in ce mai cu spor siluetele naturale si formele pline.

Mila Kunis a spus aproape „da”

Ashton Kutcher a cerut-o in casatorie pe frumoasa lui actuala iubita, Mila Kunis, informeaza Libertatea.ro. Oricat de fermecator ar fi Ashton si oricat de bine le-ar fi impreuna, Mila nu s-a lasat zapacita si i-a amintit actorului ca este, inca, insurat cu Demi Moore. De indata ce acesta va obtine divortul, probabil nimic nu le va mai sta in cale.

Citește și:

Alex Velea sustine ca nu a luat niciodata steroizi

Cantaretul care isi da fanele pe spate cu muschii lui sustine, conform Agentiadepresamondena.com, ca nu a luat niciodata steroizi. Alex spune ca i-a placut dintotdeauna sportul si ca „daca va apucati de sport e foarte important sa apelati la suplimente naturale. Nu va indopati insa, ca veti avea probleme cu fierea si ficatul! Dieta e uneori mai importanta decat antrenamentul. Practic, esti ceea ce mananci”.

Monica Gabor este pe val

Daca Irinel pare falit, Monica se descurca mult mai bine dincolo de ocean. Fotomodelul planuieste sa se lanseze si ca designer, colectia purtand numele de familie al iubitului ei chinez. Lhamo va investi un milion de dolari in avantul creativ al Monicai, informeaza Nefiltrat.ro.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.