Setari Cookie-uri

Anda Adam si Catalin Josan vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu ultimele stiri si declaratii ale vedetelor.

Anda Adam, schimbare radicala de stil pentru Media Music Awards. Anda Adam planuieste sa aiba o aparitie surprinzatoare joi seara, la marea decernare de premii Media Music Awards de la Sibiu. Artista va adopta un nou stil vestimentar, total diferit de cel cu care s-a prezentat in show-uri si la evenimentele mondene din ultimul an. Anda nu doreste sa divulge prea multe detalii pentru ca surpriza sa fie cu adevarat semnificativa. Cu toate acestea, la insistentele fanilor, care au fost instiintati de aceasta intentie, Anda si-a fotografiat doar doua accesorii care vor insoti tinuta. Este vorba de o sapca cu initialele orasului New York si o manusa de baseball din piele.

Andreea Banica face sport cu bijuteriile atarnate de gat. Cantareata a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie, in a carei descriere a pus: “Relaxare inainte de sport. Voi ce faceti?”. Pai cum asa Andreea? Cu margelele alea topai tu pe saltea?

Citește și:

Catalin Josan, pe urmele lui Robbie Williams si Ricky Martin. Toamna aceasta, “megastarul” Catalin Josan se pregateste sa cucereasca lumea cu noul sau single - Floorplay -in spatele caruia se afla nume mari din industria pop mondiala. Floorplay a fost produs de studioul suedez La Clique, renumit pentru colaborarile cu artisti de talie internationala precum Mohombi,si compus de cunoscutul producator american Desmond Child, care a colaborat cu Robbie Williams, Ricky Martin, Bon Jovi, Aerosmith, Katy Perry si multi alti artisti de renume. Catalin si Universal Music Romania au ales sa lanseze Floorplay in orasul natal al artistului, Chisinau.

Click aici pentru a asculta piesa.

Producatorii lui Amy Winehouse ne-au pregatit o surpriza. Nas a lansat de curand un nou videoclip – o piesa in colaborare cu regretata Amy. Pe albumul postum Amy Winehouse – Lioness: Hidden Treasures mai exista o melodie la care cei doi au lucrat impreuna. Este vorba despre Like Smoke, informeaza Urban.ro

Citește și:

Featured foto by alphaspirit via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.