Kudika
4 Octombrie 2012

Vezi aici geanta impresionanta de care chiar ai nevoie.

Ati vazut cea mai recenta colectie Chanel? Daca nu… trebuie sa o vedeti! Un show spectaculos, care te lasa fara respiratie. Modele perfecte, haine impresionante, accesorii de bun gust (palariiiiiiiile… spectaculoase). Asta cu o singura exceptie: noul model de geanta Chanel.

Lansare oficiala in Romania: Brand-ul frantuzesc Vicomte A. prezinta noua colectie Primavara-Vara - Tinute SAFARI pentru explora

Sursa foto: Northfoto.com, Copyright: Gil-Gonzalez Alain

Nu stiu ce i-a venit lui Karl Lagerfeld sa faca o astfel de geanta. Hula-hoop se numeste poseta si cica este realizata special pentru plaja. Da da, du-te tu cu aia la plaja ca vei fi de rasul curcilor.

“Este pentru plaja. Ai nevoie de spatiu pentru prosopul de plaja, nu? Apoi, dupa ce ajungi la plaja, poti pune geanta pe nisip si poti agata lucruri de ea.”

Stati sa inteleg… deci geanta are multiple intrebuintari. Nu numai ca o poti folosi ca geanta de plaja (o geanta care costa mii de euro – si tu mergi cu ea la plaja), dar o poti utiliza si pe post de agatatoare – pentru a atarna alte lucruri. Si pentru a atarna alte lucruri de ea – nu trebuie sa fie si ea atarnata? Si de ce o atarni? De un palmier?

Of, Karl… tu si ideile tale!

De la Karl Otto la LAGERFELD: Adevarul din spatele povestii

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: