„Sa ai 40 de ani este oribil. Cine spune ca nu e minte cu nerusinare”, afirma Sofia Vergara pentru revista Lucky Mag, pe coperta careia apare.

Sofia Vergara a purtat cea mai frumoasa rochie de mireasa! Uite cum arata

Sursa foto: Facebook.com

Pictorialul nu aduce nimic special, fiind stiut faptul ca Sofia este o femeie cu silueta si postura ireprosabila si mai e si fotogenica. Dar interviul adaugat fotografiilor isi merita fiecare cent dat pe revista respectiva.

Site-ul Celebitchy.com mentioneaza cateva dintre cele mai importante replici ale actritei din premiatul serial Modern Family. Astfel, aflam ca recunoaste fara nicio retinere ca ii place luxul, ca ii place sa piarda timpul cu Nick Loeb, iubitul ei. Planurile de nunta nu fac parte din preocuparile Sofiei, iar inelul de logodna este perfect: „daca ar fi fost mai mare, ar fi fost prea mare pentru a-l putea purta; daca ar fi fost mai mic, nu mi-ar fi placut”.

Alte aspecte ale interviului sunt faptul ca ar fi dispusa sa faca inca un copil cu Nick, iubitul ei fiind ceva mai tanar. Vom prelua inca o afirmatie din interviul cu actrita columbiana: o invidiaza pe Gisele Bundchen pentru sanii ei. De ce ar invidia-o, cand ea are un trup perfect si sexy? Pentru ca Gisele poate purta mai multe feluri de haine care Sofiei, pare-se, nu i-ar veni bine.

Duo exploziv: Sofia Vergara si Reese Witherspoon pornesc intr-o "Urmarire periculoasa"
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: