Setari Cookie-uri

Sa ai 40 de ani este oribil. Cine spune ca nu e minte cu nerusinare

Nicio femeie nu este vreodata multumita de inaintarea in varsta, dar nu auzi in fiecare zi o opinie atat de onesta.

„Sa ai 40 de ani este oribil. Cine spune ca nu e minte cu nerusinare”, afirma Sofia Vergara pentru revista Lucky Mag, pe coperta careia apare.

Pictorialul nu aduce nimic special, fiind stiut faptul ca Sofia este o femeie cu silueta si postura ireprosabila si mai e si fotogenica. Dar interviul adaugat fotografiilor isi merita fiecare cent dat pe revista respectiva.

Site-ul Celebitchy.com mentioneaza cateva dintre cele mai importante replici ale actritei din premiatul serial Modern Family. Astfel, aflam ca recunoaste fara nicio retinere ca ii place luxul, ca ii place sa piarda timpul cu Nick Loeb, iubitul ei. Planurile de nunta nu fac parte din preocuparile Sofiei, iar inelul de logodna este perfect: „daca ar fi fost mai mare, ar fi fost prea mare pentru a-l putea purta; daca ar fi fost mai mic, nu mi-ar fi placut”.

Citește și:

Alte aspecte ale interviului sunt faptul ca ar fi dispusa sa faca inca un copil cu Nick, iubitul ei fiind ceva mai tanar. Vom prelua inca o afirmatie din interviul cu actrita columbiana: o invidiaza pe Gisele Bundchen pentru sanii ei. De ce ar invidia-o, cand ea are un trup perfect si sexy? Pentru ca Gisele poate purta mai multe feluri de haine care Sofiei, pare-se, nu i-ar veni bine.

Featured foto by alphaspirit via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.