Setari Cookie-uri

Video: Asa arata pantofii cu toc in fata

Presupun ca nici Lady Gaga nu ar purta asa ceva!

Lumea fashion este intr-o continua dezvoltare. Ba ca fac genti cat modelele de mari (vezi cazul Chanel, geanta Hula Hoop), ba ca inventeaza tinute care te dau de gol cand esti excitata (vezi cazul rochiei Techno – poetry). Insa de data aceasta parca au ajuns prea departe.

A aparut un nou model de pantofi. Credeati ca acele copite cu care se afisa Gaga erau ciudate si se mergea greu pe ele? Stati sa vedeti aceasta inovatie! Este vorba despre pantofii cu toc in fata, denumiti simplu Scary Beautiful. Acestia a fost creati de Leonie van der Vyner, o studenta din Africa de Sud, ca o critica adusa industriei de fashion pentru faptul ca sunt in cautarea perfectiunii, informeaza DailyMail.

Dar cum sunt mai exact acesti pantofi? Pai... arata cam ca dracu. Cred ca si ala e mai frumos! Sunt in stilul incaltarilor de balerina, numai ca au toc in fata (dar si in spate). Incredibil de inconfortabili (veti vedea in filmulet cat de greu este sa mergi pe ei – cred ca si Cocosatul de la Notre Damme merge mai bine ca modelul care ii incalta), acestia „distrug” complet eleganta unei femei pe tocuri!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.