Setari Cookie-uri

Foto: Ea este actrita care nu imbatraneste!

Arata mai bine decat arata acum 10 ani.

Despre cine este vorba? Ei bine – se pare ca astazi aducem in discutie “frumusetea” lui Gwyneth Paltrow.

Stiti cati ani are? 40! Si nici macar un rid nu i-a aparut pe fata. Ei na… poate ca a aparut, dar nu l-a lasat ea sa se instaleze prea confortabil.

Actrita a aparut la Golden Heart Gala, un eveniment caritabil din New York, organizat de nimeni altul decat Michael Kors (in urma caruia s-au strans peste 3,5 milioane de dolari – bani dati persoanelor nevoiase). Intr-o rochie neagra, decupata – Gwyneth a aratat impecabil.

Dar sa revenim la fata ei ca asta ne intereseaza: mai putini pistrui, absolut niciun rid, dinti mai albi si mult mai drepti… perfecta! Care este secretul ei? Pai cica inca nu a trecut pe la cabinetul chirurgului plastician (sa o credem) – ci doar are un stil de viata sanatos:

Citește și:

Nu sunt vegetariana. Nu mananc carne rosie. Nu am mai mancat carne rosie de foarte mult timp. Dar mananc peste si pasari.” Cu totii stim ca Gwineth este “obsedata” de fitness (de fapt orice sport care implica miscare). Sa ne apucam si noi?

Mai jos va las cu trailerul fimului A View from the Top – filmat in anul 2003. Ce parere aveti despre ne-schimbarea actritei?

Foto: Northfoto.com

Copyright: Ken Goff Photos Ltd.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.