Setari Cookie-uri

Cati bani va primi Christina Aguilera pentru ca e grasuta?

Cum a reusit cantareata sa faca bani datorita kilogramelor in plus?

Cantareata americana Christina Aguilera a primit o oferta de 3 milioane de dolari pentru a deveni imaginea oficiala a unui site destinat femeilor cu forme generoase, informeaza tmz.com potrivit Mediafax.

Cantareata americana s-a ingrasat foarte mult in ultimii ani, iar silueta ei rubensiana ar putea sa o ajute sa castige sume impresionante.

Persoana din spatele acestei oferte generoase este Whitney Thompson, fosta castigatoare a emisiunii-concurs "America's Next Top Model", primul model cu forme generoase care a castigat o editie a acestui show de televiziune.

Whitney Thompson, care detine site-ul TheBigandTheBeautiful.com, i-a trimis cantaretei Christina Aguilera o scrisoare prin care i-a oferit acesteia posibilitatea de a deveni purtatoarea de cuvant a acestui site, care este "special conceput pentru femeile cu forme generoase".

Citește și:

Daca va accepta oferta, Christina Aguilera va trebui sa realizeze o reclama pentru televiziune, o reclama pentru radio, doua sedinte fotografice si sa se prezinte la patru evenimente organizate de acest site. Whitney Thompson doreste, totodata, ca Aguilera sa inregistreze si un cantecel de promovare pentru site.

Christina Aguilera a declarat recent ca este foarte mandra de formele ei generoase, dar nu se stie deocamdata daca va accepta aceasta oferta.

In varsta de 31 de ani, Aguilera, care a devenit celebra cu hitul "Genie in a Bottle", a castigat patru premii Grammy, un Latin Grammy si a vandut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial.

Foto: Northfoto.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.