Setari Cookie-uri

Cai Verzi pe Pereti: Vezi aici videoclipul!

Vezi cel mai asteptat clip al momentului.

Pentru curajul lor, o sa-i rasplatim, apoi, asa cum se cuvine, in vazul tuturor.

- Daca poti visa inseamna ca poti sa-ti transformi visul in realitate. Nu e usor, dar se poate, daca-ti pastrezi speranta si lupti cu adevarat, a spus Craiul Yamasha.

- Uneori ne place sa ne complicam singuri existenta, alergand dupa lucruri care ne fac sa ne credem mai puternici. Iar in aceasta fuga uitam sa mai visam sau sa ne mai jucam, a adaugat Craiul Baxter.

Dupa ce s-au inteles, au plecat sa cutreiere lumea si sa vesteasca tuturor despre noul lor proiect comun: "Cai verzi pe pereti". Si au mers ei ce au mers, cale de multe zile, calare pe trei cai verzi alesi pe spranceana, dupa virtutile fiecarui crai in parte. Primul popas: Piata Mare din Sibiu, unde au fost intampinati regeste, cu ropote de aplauze. Cei trei crai nu s-au oprit aici. Odata intorsi acasa, au trimis un sol dupa amicul lor, Iulian Moga, chemandu-l la curte sa-i ajute. Iulian s-a dat de trei ori peste cap si a venit numaidecat.

Citește și:

Asa a luat nastere videoclipul "Cai verzi pe pereti", pentru care intreaga echipa de filmare a batut Bucurestiul in lung si-n lat in cautare de copii, intrucat, se stie, nimeni nu viseaza mai mult si mai frumos decat cei mici.

Iar de atunci, a ramas decretat in documentele oficiale: caii nu mai sunt albi, negri sau maro, sunt toti verzi. Va invitam sa-i vedeti si voi si sa va convingeti ca exista cu adevarat:

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa. HaHaHa!!

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.