Setari Cookie-uri

Penelope Cruz, surpriza pentru toate femeile!

Actrita pregateste un proiect impresionant.

Actrita spaniola Penelope Cruz va crea, alaturi de sora ei Monica, o linie de lenjerie intima pentru brandul Agent Provocateur, informeaza dailymail.co.uk potrivit Mediafax.

Surorile Cruz - Penelope, in varsta de 38 de ani, si Monica, sora ei dansatoare, in varsta de 35 de ani - vor colabora cu Sarah Shotton, directorul de creatie al brandului Agent Provocateur, pentru a crea o colectie de lenjerie intima de lux.

Linia se va numi "L'Agent" si va fi lansata pentru sezonul toamna/ iarna 2013 in principalele magazine din lume ale acestui brand britanic.

"Este extrem de interesant pentru mine si Monica sa ne imbarcam in aceasta aventura. Am fost intotdeauna mari admiratoare ale brandului Agent Provocateur si amandoua abia asteptam sa incepem aceasta colaborare pe termen lung. Ne simtim extrem de mandre ca facem parte din aceasta echipa minunata de creatie", a declarat Penelope Cruz.

Citește și:

Nu este pentru prima data cand surorile Cruz au colaborat cu acest brand.

Monica Cruz a pozat pentru Agent Provocateur, in calitate de imagine oficiala a campaniei de promovare a colectiei toamna/ iarna 2012.

Penelope si sora ei Monica au fost imaginile unor campanii si colectii lansate in trecut si de alte branduri celebre, precum Mango si Samantha Thavasa.

Brandul Agent Provocateur a fost infiintat de Joe Corre si Serena Rees, care si-au deschis primul magazin in 1994, in cartierul Soho din Londra.

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.