Setari Cookie-uri

Huidu: Prima declaratie de la accident

Serban Huidu vorbeste despre ceea ce i se intampla.

La un an de la accident, Huidu a decis ca este momentul sa dea o declaratie oficiala pentru ziarul Ring. Dar se pare ca avocatul carcotasului a pregatit terenul inainte ca Huidu sa vorbeasca:

Un spectacol mediatic! N-am inteles-o si n-o s-o inteleg niciodata pe aceasta doamna, atata vreme cat domnul Huidu a spus ca ii plateste banii in raport cu despagubirile. Mai mult decat atat, inainte de inceperea procesului, i-a trimis in fiecare luna intr-un cont, cate 25 de milioane de lei vechi, pe care i-a returnat. Da, i-a dat acesti bani pana la data cand a avut loc judecata. I-a dat sase luni si s-au intors banii inapoi. Ce rost mai avea sa mai trimita?” – a declarat Florin Surghie, avocatul lui Huidu.

Si acum… ce are de spus Serban Huidu in apararea lui?

Ceea ce s-a intamplat… s-a intamplat! Dar nu poti sa nu te implici pentru ca nu ai cum. Pe de alta parte, insa, orice ai face, nu poti sa-i mai aduci inapoi. Orice ai face. Motivarea sentintei a fost foarte clara, in sensul ca am un grad mic de culpa. Eu nu spun ca sunt nevinovat, pentru ca nu sunt!... Nu sunt!... Sunt vinovat pentru ca eram pe contrasens. Din multe puncte de vedere. Asa am si pledat. Numai ca de aici pana la a demoniza omul e o distanta foarte mare.

Citește și:


Cu familia care acum face cel mai mult scandal eu m-am intalnit la o saptamana dupa accident. I-am ajutat cu multe, nu conteaza! Mai mult, le-am spus ca pana isi iau banii de pe daune, macar salariul omului sa-l dau. Si mi-au dat un cont, apoi l-au inchis. Eu pun bani, cat avea domnul respectiv salariu, in fiecare luna in acel cont. Si acum pun bani, luna de luna, in contul acela.

Huidu a povestit si despre faptul ca a sponsorizat un concurs in memoria uneia dintre victimele accidentului in care a fost implicat:

Am facut asta acum un an, fara nicio treaba cu familia victimei, ci pentru ca un var al acesteia e instructor de schi si a facut o cupa care poarta numele victimei, dar n-am facut-o ca sa apara, ca sa se afle in presa. Banii obtinuti de acolo nu s-au dus catre familia celei de-a treia victime, pentru ca aceasta nu mai avea familie, nu avea nicio ruda de gradul intai. Si atunci varul lui a facut un concurs pentru copii. Am vrut sa ajut copiii facand o cupa de schi la Maneciu.”, a mai spus Huidu pentru Ring.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.