Setari Cookie-uri

Transformari spectaculoase: 5 Vedete dependente de bisturiu

Vezi aici care sunt vedetele care au abuzat de bisturiul medicului chirurg.

Exista persoane care inca sunt in cautarea perfectiunii. Acestea isi gasesc de fiecare data cate un mic defect care poate fi reparat cu ajutorul chirurgiei: linia nasului nu este dreapta, buza de jos nu este suficient de mare, sanul din dreapta este mai mic decat sanul din stanga, genunchii arata cam ciudat, a aparut un rid de expresie pe frunte… orice are rezolvare, nu? Da, asa cred si ele.

Vedetele au devenit chiar dependente de operatiile estetice, iar medicul chirurg s-a transformat in cel mai bun prieten al lor. Pai cine sa le inteleaga problemele existentiale, daca nu chirurgul? Si uite asa ele s-au transformat extrem de mult pe parcursul anilor, acum fiind de nerecunoscut.

Care sunt aceste vedete?

1. Megan Fox

Draguta in adolescenta… femeia fatala azi. Megan Fox s-a schimbat foarte mult incat este de nerecunoscut. Chiar daca ea spune ca nu si-a facut nicio operatie estetica… cine sa o creada? Se vede cu ochiul liber ca nasul e mai mic, oasele din zona obrajilor sunt mai proeminente, sprancenele sunt mai ridicate, barbia este mai accentuata… un ten de portelan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.