Setari Cookie-uri

Zavoranu, atac dur la adresa lui Huidu!

Oana Zavoranu sare la gatul lui Serban Huidu.

Zavo nu are niciun pic de mila cand vine vorba despre cel mai mare dusman al sau, Serban Huidu. Dupa ce a vazut fotografiile realizate de paparazzi, in care carcotasul se plimba buimacit si pierdut pe strazile din Bucuresti, Oana a sarit la atac:

10 ani de zile Serban Huidu m-a tocat. Daca mi s-a spus Buzuca, Cherida, este din cauza lui. In viata Dumnezeu ne da tot ceea ce ne meritam. Ma intreb daca cei trei oameni care sunt sub pamant mai pot sa mearga la petreceri? Este bine sa poti sa mergi la o petrecere dupa ce au murit trei oameni.


Ar fi absurd sa spun ca el a vrut sa omoare acei oameni. Dar in momentul in care ai un accident de sky si ti se interzice sa conduci ma intreb ce cauti sa gonesti cu 200 la ora cu copiii in spate, cand stii ca nu ai voie.

Cand te asezi la volan trebuie sa iti dai seama ca depind si vietile altora de felul in care conduci. Putea sa moara oricine nevinovat numai ca Huidu era pe sosea. Daca nu era Huidu, omul respectiv era in puscarie!” – a declarat Zavo in emisiunea Cancan TV.

Citește și:

Fosta sotie a lui Pepe nu pare deloc impresionata de ceea ce i se intampla lui Serban, ci din contra:

Nu pastrez resentimente, dar pe mine nu ma impresioneaza. La cum arata el trebuie sa fie intr-un azil.”, a mai spus Oana.

Voi ce parere aveti despre acest incident? Este Oana prea dura cu Serban sau are dreptate?

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.