Setari Cookie-uri

Gaga isi ataca o colega:

Despre ce cantareata este vorba?

Lady Gaga a vorbit intr-un interviu recent despre kilogramele in plus pe care le-a luat in ultima vreme si s-a intrebat, retoric, de ce oamenii nu vorbesc si despre silueta cantaretei britanice Adele, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Lady Gaga a marturisit ca s-a ingrasat aproximativ 13,5 kilograme, iar silueta corpolenta a artistei a generat dezbateri intense in presa americana.

Intr-un interviu acordat revistei Stylist, Lady Gaga a vorbit despre acele articole de presa si s-a intrebat, retoric, care este motivul pentru care oamenii nu vorbesc si despre silueta cantaretei Adele.

"Adele e mai grasa decat mine; cum de nimeni nu zice nimic despre asta?", a declarat Lady Gaga.

"Ea e atat de minunata si cred ca increderea pe care ea o are in propria persoana ar trebui sa ma inspire. A ridicat stacheta la un nivel inalt pentru multe femei", a adaugat cantareata americana.

Citește și:

Lady Gaga, al carei nume real este Stefani Germanotta, spune ca mama ei i-a telefonat pentru a o intreba daca s-a ingrasat intr-adevar, dupa ce o serie de fotografii cu artista americana au aparut in presa scrisa si pe internet.

"Stiam ca anumite fotografii au fost postate pe internet. Mama mi-a telefonat si m-a intrebat: «Tu chiar te-ai ingrasat?». Toata lumea imi vorbea despre asta, dar mie nu prea imi pasa cu adevarat. Insa, atunci cand am aflat ca informatia a aparut la stirile televizate, unde se vorbeste despre razboaie, despre prabusirea economiei si despre campania electorala, mi-am zis: «Asta e ceva al dracului de ridicol!»", a spus artista americana.

"Ce fel de exemplu este acesta pentru fetele tinere de acasa? Nici nu-mi pasa prea mult daca ei cred ca sunt grasa, pentru ca, sincer, chiar m-am ingrasat 13,5 kilograme", a declarat Lady Gaga.

Citește și:

    Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

    Vizionare placuta


    Kudika
    5 Noiembrie 2012
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.