Setari Cookie-uri

Gestul cu care Lady Gaga a impresionat pe toata lumea

Cantareata Lady Gaga demonstreaza ca se poate.

Cantareata Lady Gaga a anuntat miercuri pe site-ul ei ca a donat Crucii Rosii americane suma de 1 milion de dolari in favoarea familiilor afectate de uraganul Sandy, care a devastat coasta estica a Statelor Unite la sfarsitul lunii octombrie, informeaza people.com, potrivit Mediafax.

"Daca nu ar fi existat New York, Lower East Side, Harlem, Bronx si Brooklyn, eu nu as fi femeia si artistul de astazi", afirma cantareata. "New York inseamna ambitie neabatuta, dorinta de a avea succes, un loc in care exista o cautare naturala a diversitatii prin compasiune", mai spune ea.

"Va rog sa acceptati acest dar din partea mea, a parintilor mei Joe si Cynthia, a surorii mele Natali. New York, iti multumim din suflet ca ne-ai crescut. Iti multumesc ca m-ai ajutat sa imi formez spiritul. Acum te voi ajuta si eu sa ti-l reconstruiesti pe al tau", a adaugat Lady Gaga.

Citește și:

"Drumul distrugator pe care l-a urmat uraganul Sandy s-a intins pe sute de mii de kilometri si a afectat milioane de persoane. Aceasta va fi una dintre cele mai mari actiuni de intrajutorare initiate de Crucea Rosie in ultimii cinci ani", a declarat, la randul sau, Gail McGovern, presedintele si directorul general al Crucii Rosii, exprimand, totodata, multumirile membrilor acestei organizatii pentru acea donatie generoasa.

Foto prima pagina: Northfoto.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.