Setari Cookie-uri

Andreea Marin, clipe de groaza. Fetita ei a ajuns pe perfuzii!

Ce a patit micuta Violeta?

Clipe de groaza in familia Banica – Marin. Violeta, fiica Andreei si a lui Stefan, a ajuns la spital. In urma cu o saptamana, micuta Violeta s-a imbolnavit atat de tare incat a trebuit sa fie dusa de urgenta la spital.

Potrivit propriilor declaratii, Andreea Marin a trecut prin momente cumplite in acea perioada. Ea spune ca nu doreste niciunui parinte sa treaca printr-o situatie atat de critica:

A avut rotavirus, din pacate. Si cand iti vei copilul suferind, ca parinte nu exista nimic mai rau. Sa stai langa el, sa il vezi ca spune ca nu mai suporta… dupa 12 ore de perfuzii este crunt.”, a declarat Andreea Marin la o emisiune televizata de la Antena 1, informeaza Click.

As fi preferat, ca parinte, sa nu treaca printr-o experienta care ar fi putut fi evitata printr-un vaccin.”, a completat vedeta.

Citește și:

Momentan, Andreea a demarat o campanie de strangere de semnaturi pentru vaccinarea copiilor. Potrivit Click, Zana Surprizelor si echipa sa au mers la statiile de metrou pentru a vorbi cu trecatorii si pentru a ii informa despre pericolul bolilor pneumococice, indemnandu-i sa semneze petitia pentru introducerea vaccinului penumococic in programul national de imunizare.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.