Setari Cookie-uri

Care sunt planurile Innei pentru viitor? De ce nu vrea sa se marite cantareata?

Afla aici raspunsul.

Inna a fost in aceasta dimineata invitata Carcotasilor in studioul Kiss FM. Artista le-a cantat Kissomanilor live si le-a marturisit ca isi doreste sa cante mai mult in Romania in perioada sarbatorilor de iarna, ca ar vrea sa faca un duet cu Holograf si ca, deocamdata, cariera este pe primul plan.

Peste tot ma primeste lumea foarte frumos”, a declarat vedeta, intrebata unde ii place sa cante cel mai mult.

Nu pot sa aleg un loc anume. Este foarte frumos si cand ma intorc acasa sa cant. Acum, in perioada aceasta a Craciunului, am vorbit cu managerul meu si i-am spus sa-mi ia mai multe concerte aici, acasa. Imi place sa cant peste tot, n-as putea sa aleg”, a spus ea.

In Japonia nu am fost inca, dar voi merge in martie, e primul meu turneu de promovare”, a mai declarat cantareata.

„Imi place sa spun ca nu sunt fitoasa. Nu asta e ceea ce fac eu. Meseria mea e sa cant si, atunci cand cant, cred ca nu trebuie sa fii fitos”, a mai declarat invitata, raspunzand la o intrebare a lui Mihai Gainusa.

Citește și:

Nu stiu cand ma marit, pentru ca, deocamdata, mai am foarte multe de facut. Am facut cam douazeci la suta din ce mi-am propus si va dati seama ca, pana ajung la suta la suta, mai e. Dar ma simt foarte bine asa. Am foarte multa dragoste pentru muzica mea, fata de fanii mei, fata de tot ceea ce reprezinta promovarea mea”, a marturisit Inna dupa ce Dezbracatu a vrut sa stie daca are planuri de casatorie.

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.