Setari Cookie-uri

Probleme pentru Kate Middleton

Ce o framanta pe Kate Middleton?

Sarcina ducesei Catherine este atat motiv de bucurie, cat si de ingrijorare pentru britanicii preocupati de starea de sanatate a sotiei printului William, dar si de modificarile constitutionale necesare pentru ca bebelusul sa urce pe tron indiferent daca va fi fata sau baiat, informeaza Mediafax.

La peste un an si jumatate de la somptuoasa casatorie a lor, printul William si sotia lui Catherine, ambii in varsta de 30 de ani, au anuntat, luni, ca asteapta primul lor copil, care va ocupa pozitia a treia in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informeaza AFP.

Vestea a entuziasmat intregul regat si a aparut pe prima pagina in toata presa britanica, inclusiv in The Guardian, un cotidian de stanga si antimonarhist. Referitor la acelasi subiect Daily Telegraph, ziar monarhist, se intreba despre o posibila sarcina gemelara.

Citește și:

Fratele printului William, Harry, aflat in prezent in Afganistan in calitate de pilot de elicopter, a fost informat prin e-mail despre viitorul lui statut de unchi. Aceasta nastere il va face sa piarda un loc in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Fericitul eveniment a fost insa umbrit de internarea printesei Catherine la spitalul King Edward al VII-lea din centrul Londrei, din cauza "hyperemesis gravidarum", o forma severa de greturi matinale care se manifesta prin ameteala si stare de voma.

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.