Setari Cookie-uri

Probleme pentru Andreea Raicu

Andreea Raicu este trista.

Tribunalul din Bucuresti a dat castig de cauza casei de diamante Rafael & Sons in procesul intentat de Andreea Raicu.

Tribunalul Bucuresti a respins ca neintemeiate pretentiile formulate de vedeta de televiziune Andreea Raicu impotriva casei de diamante Rafael & Sons la inceputul anului 2012.

Andreea Raicu, imaginea brandului Rafael & Sons in Romania in perioada februarie - decembrie 2011, a reclamat daune materiale si morale de 62.000 de euro dupa ce negocierile purtate in vederea prelungirii contractului de imagine s-au soldat cu un esec.

Conform procedurilor in vigoare, Andreea Raicu are dreptul sa conteste decizia instantei la Curtea de Apel, dupa ce va primi motivarea care a dus la respingerea cererii ei.

Ne bucura decizia tribunalului in acest proces pe care l-am considerat de la inceput nejustificat. Andreea Raicu a fost imaginea Rafael & Sons pana la finalul anului 2011 iar relatia contractuala cu Rafael & Sons s-a incheiat dupa ce am purtat negocieri fara a ajunge la un rezultat. Vreau sa ii multumesc Andreei Raicu pentru colaborare si ii urez mult succes”, a declarat Noam Lenzini, managing director Rafael & Sons.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.