Setari Cookie-uri

"Nu m-am simtit niciodata iubit in casniciile mele" - Ce actor a declarat asta?

Vezi aici cine a zis asta.

Actorul american Sean Penn a declarat intr-un interviu recent ca iubirea a lipsit din cele doua casnicii ale sale, spunand ca nu s-a simtit niciodata iubit de fostele sale sotii, Madonna si Robin Wright Penn, informeaza people.com, potrivit Mediafax.

"Nu e nicio rusine sa spun ca ne dorim cu totii sa fim iubiti de cineva. Privind in urma, la relatiile din viata mea, nu cred ca am avut vreodata parte de asa ceva", a declarat actorul american, in varsta de 52 de ani, intr-un interviu publicat in numarul din luna ianuarie al revistei Esquire.

"Am fost singurul care nu era constient de aceasta frauda, am fost orb in unele din acele circumstante", a adaugat el.

Sean Penn, care a trecut prin doua casnicii - cu Madonna, din 1985 pana in 1989, si cu Robin Wright Penn, din 1996 pana in 2010 - si tot atatea divorturi, a adaugat: "Atunci cand divortezi, toate adevarurile ies la iveala. Stai acolo si te intrebi: «Ce dracu' se intampla? Cum de am putut sa cred ca aceasta persoana s-a implicat in relatia cu mine?»".

Citește și:

Starul american considera insa aceste experiente "o umilire fantastic de puternica, in sensul ei cel mai bun". "Astfel de experiente pot sa ii faca pe oameni sa devina dezamagiti si se inchida in sine, dar, in cazul meu, au avut un efect contrar".

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.