Setari Cookie-uri

Foto: Vezi aici cum arata cel mai elegant brad

Si, cel mai important, cui ii apartine.

Designerul Alexandru Ciucu a avut marea surpriza ca bradul cu care a participat, in premiera pentru Romania, la renumitul festival caritabil al brazilor de la Monte Carlo, sa fie licitat si achizitionat de insusi Printul Albert de Monaco.

Produsul nonconformist, pentru care a lucrat timp de 40 de zile, este deja asezat, pe toata durata sarbatorilor, in Palatul Princiar de la Monte Carlo.

Alexandru Ciucu a participat, in premiera pentru Romania, alaturi de mari case de moda internationale, la renumitul festival caritabil al brazilor de la Monte Carlo.

Este vorba de licitatia organizata de fundatia de caritate Action Innocence Monaco, care organizeaza la sfarsitul fiecarui an, la Hotel de Paris din Monte Carlo, o actiune de strangere de fonduri pentru protectia internationala a minorilor impotriva efectelor negative ale internetului.

Citește și:

Pentru renumita licitatie, Alexandru Ciucu a realizat un brad de Craciun, intitulat “Cheia catre Stele” sub o forma inedita, avand in vedere ca cea mai apreciata componenta de catre invitati este creativitatea si noutatea stilistica.

Bradul meu a fost unul stilizat, realizat din globuri aurii asezate in forma de brad pe o panza de catifea rosie, culoarea regala, iar sub el se afla o cheie aurita, culoarea excelentei, a luxului si opulentei, usor supradimensionata, simbolizand accesul catre divinitate. Tot ansamblul este incadrat de o rama groasa, aurie, pusa pe un cadru de lemn si imbracata in organza. Pe interiorul ramei, de jur imprejur, am pus o instalatie electrica cu 500 de beculete pentru a mentine spiritul Craciunului”, declara designerul.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.