Setari Cookie-uri

De ce divorteaza Andreea Marin si Stefan Banica?

Care este motivul pentru care cei doi au ales sa se desparta?

Potrivit Cancan, joi seara Andreea si Stefan se aflau impreuna cu Violeta, fetita lor, in drum spre Dubai (probabil ultima vacanta in calitate de soti). Mesajul a fost postat pe Facebook in timp ce avionul se pregatea de decolare, apoi ambele vedete inchizandu-si telefoanele pentru a nu fi deranjati.

Cei doi au hotarat sa recurs la acest gest pentru isi proteja fiica de avalansa de paparazzi, reportaje, telefoane care va avea loc in urmatoarea perioada.

Cea mai amuzanta stire in ceea ce priveste divortul celor doi este data de Libertatea: potrivit sursei citate, motivul incredibil pentru care Stefan nu are noroc in dragoste este ca acesta canta la nuntile sale. Cea care a spus asta a fost nimeni alta decat Mihaela Radulescu. Afirmatia a fost facuta vara trecuta, in emisiunea sa, in timp ce Delia, invitata in platou, a declarat ca nu va canta la nunta sa deoarece este foarte superstitioasa:

Citește și:

„E semn rau sa canti la nunta ta. Se spune ca nu este bine sa canti la nunta ta.” – a spus Delia.

„De aici mi se trage, Stefan a cantat la nunta noastra.” – a declarat Mihaela in timpul emisiunii, potrivit sursei mai sus citate.

Foto prima pagina Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.