Setari Cookie-uri

Cel mai ascultat post de radio din Romania este...

Ghiciti?

Este vorba despre Kiss FM.

Kiss FM ramane cel mai ascultat post de radio din Romania, confirma rezultatele Studiului Audientei Radio (SAR) desfasurat in perioada 3 septembrie - 16 decembrie 2012.

Kiss FM isi pastreaza pozitia de lider pe piata radiourilor din Romania, cu cel mai mare numar de ascultatori la nivel national de 2.774.100 de ascultatori, reprezentand un Market Share de 13,2%.

La nivel urban, Kiss FM este de asemenea pe primul loc, avand 1.219.300 de ascultatori (Market Share 16%) pe segmentul de public comercial, reprezentat de persoanele din categoria de varsta 18 – 49 de ani.
Carcotasii le-au anuntat Kissomanilor rezultatele sondajelor luni dimineata, imediat ce acestea au devenit publice, si le-au multumit ca le sunt alaturi in fiecare dimineata.

Kiss FM continua sa fie cel mai ascultat post de radio din tara! Felicitari colegilor si le multumim ascultatorilor nostri, datorita carora suntem pe primul loc”, au declarat Carcotasii Mihai Gainusa, Dezbracatu si Oana Paraschiv.

Citește și:

Valul de toamna al Studiului de Audienta Radio a fost realizat in perioada 03 septembrie – 16 decembrie 2012 de catre IMAS – Marketing si Sondaje SA si GfK Romania.

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.