Setari Cookie-uri

Soc: Monica Gabor ramane fara iubitul chinez?

Fosta doamna Columbeanu are probleme.

Monica Gabor are, se pare, probleme cu viza pentru America, acesta fiind motivul pentru care sta mai mult decat de obicei in Romania.

Inceputul lunii o aducea pe Monica Columbeanu intr-o vizita in Romania, vacanta care pare ca s-a prelungit din cauza unor probleme cu pasaportul si reinnoirea vizei pentru Statele Unite.

Ultima perioada a adus nori de suparare deasupra Monicai Gabor. Fosta doamna Columbeanu a intampinat, se pare, probleme la intoarcerea in bratele lui Mr. Pink, iubitul ei din America, si a petrecut mai mult timp in Romania decat ar fi trebuit. Motivul? Viza pentru Statele Unite, conform nefiltrat.ro.

Desi mai are cateva luni pana ii expira viza pentru a lua drumul Statelor Unite, fosta doamna Columbeanu a dorit sa revina la numele de fata si in actele oficiale. Doar ca numele din respectivul pasaport unde are viza este Monica Columbeanu si de aici si problemele aparute. In plus, viza expira in cateva luni, iar vedeta va trebui sa aduca noi acte care sa dovedeasca ce contract de munca are peste Ocean.

Citește și:

Avocatul frumoasei brunete, Ionut Dojana, a declarat, in exclusivitate pentru Click!, ca Monica poate sa iasa fara probleme din tara daca va avea toate actele in regula la ea. "Nu poate fi o problema ca Monica Gabor sa paraseasca tara. Trebuie sa pastreze ambele pasapoarte, si pasaportul vechi in care apare numele de Columbeanu, si pasaportul cel nou, in care a revenit la numele de fata. Pe langa aceste acte care-i verifica identitatea, va trebui sa aiba cu ea sentinta, tradusa si legalizata cu apostila", ne-a spus Ionut Dojana.

Afla mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.