Setari Cookie-uri

Cum arata casa de 1 euro?

Stiam ca piata imobiliara nu o duce prea bine, dar chiar asa?

Ce se mai vine pe eBay? O casa bantuita!

Nu are rost sa dai anunt la ziar pentru a vinde o casa bantuita, pentru ca oricine isi doreste un astfel de camin il va cauta online.

In anuntul postat pe varianta frantuzeasca a site-ului eBay, proprietarul anunta ca locul este bantuit inca din anii 1950, din cauza unor crime care au avut loc pe acel teritoriu. Cadavrele presupuselor victime nu au fost gasite, prin urmare faptasul a scapat nepedepsit. Mult mai tarziu, au fost gasite cadavrele, ingropate in apropierea acestei case, conform News.com.au.

Cei care au locuit acolo de-a lungul timpul au raportat zgomote ciudate si incidente paranormale: voci, batai in geamuri si obiecte care se misca singure. Actualul proprietar invita pe oricine doreste sa ia contact cu lumea spiritelor in aceasta casa.

Desi casa are 110 metri patrati si este asezata pe un teren de 350 de metri patrati si costa doar 1 euro, nu s-au aratat prea multi cumparatori dornici sa fie proprietarii unei astfel de cladiri.

Citește și:

Iata cum arata casa bantuita din Arbresle (Franta):

Sursa foto: eBay.fr.

Totusi, anuntul a fost sters de pe site-ul cu pricina. Oare a reusit proprietarul sa vanda, a fost o gluma proasta sau au sters anuntul chiar spiritele care bantuie casa?

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.