Cum arata casa de 1 euro?

Cum arata casa de 1 euro?
Kudika
4 Februarie 2013

Stiam ca piata imobiliara nu o duce prea bine, dar chiar asa?

Ce se mai vine pe eBay? O casa bantuita!

Nu are rost sa dai anunt la ziar pentru a vinde o casa bantuita, pentru ca oricine isi doreste un astfel de camin il va cauta online.

In anuntul postat pe varianta frantuzeasca a site-ului eBay, proprietarul anunta ca locul este bantuit inca din anii 1950, din cauza unor crime care au avut loc pe acel teritoriu. Cadavrele presupuselor victime nu au fost gasite, prin urmare faptasul a scapat nepedepsit. Mult mai tarziu, au fost gasite cadavrele, ingropate in apropierea acestei case, conform News.com.au.

Cei care au locuit acolo de-a lungul timpul au raportat zgomote ciudate si incidente paranormale: voci, batai in geamuri si obiecte care se misca singure. Actualul proprietar invita pe oricine doreste sa ia contact cu lumea spiritelor in aceasta casa.

Desi casa are 110 metri patrati si este asezata pe un teren de 350 de metri patrati si costa doar 1 euro, nu s-au aratat prea multi cumparatori dornici sa fie proprietarii unei astfel de cladiri.

Iata cum arata casa bantuita din Arbresle (Franta):

Sursa foto: eBay.fr.

Totusi, anuntul a fost sters de pe site-ul cu pricina. Oare a reusit proprietarul sa vanda, a fost o gluma proasta sau au sters anuntul chiar spiritele care bantuie casa?

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Citeste si:
Idei de cadouri de casă nouă care te vor face oaspetele perfect

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri