Setari Cookie-uri

Test online: 20 de semne care iti arata daca esti PSIHOPAT

"In interiorul meu e un criminal in serie ascuns undeva"

In cartea "Intelepciunea Psihopatilor", autorul Kevin Dutton intervieveaza un avocat lispit de scrupule, care manifesta tendinte psihopate. De altfel, din acest volum apare si concluzia ca managerii (directorii executivi) si avocatii sunt categoriile profesionale cele mai expuse acestei afectiuni psihice

"In interiorul meu e un criminal in serie ascuns undeva" spune tanarul avocat in carte." Dar eu il tin distras cu cocaina, Formula Unu (amestec de droguri), sex si interogatorii ".

Studiul fenomenului de psihopatie este atat de ispititor incat jurnalistul britanic Jon Ronson a scris si el o carte despre psihopatii din mijlocul nostru, " Testul pentru Psihopati: O calatorie prin industria nebuniei".

Autorul crede ca opera lui ofera dovezi foarte bune ca modul in care capitalismul este structurat intr-adevar este o manifestare fizica a creierului cunoscuta sub numele psihopatie. "Practic psihopatii care acumuleaza foarte multe puncte in testele de evaluare pot fi manageri exceptionali, dar numai pe termen scurt. Vor urmari totdeauna sa comita o crima si apoi sa dispara..." mentioneaza Ronson.

Citește și:

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.