Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

In cartea "Intelepciunea Psihopatilor", autorul Kevin Dutton intervieveaza un avocat lispit de scrupule, care manifesta tendinte psihopate. De altfel, din acest volum apare si concluzia ca managerii (directorii executivi) si avocatii sunt categoriile profesionale cele mai expuse acestei afectiuni psihice

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

"In interiorul meu e un criminal in serie ascuns undeva" spune tanarul avocat in carte." Dar eu il tin distras cu cocaina, Formula Unu (amestec de droguri), sex si interogatorii ".

Studiul fenomenului de psihopatie este atat de ispititor incat jurnalistul britanic Jon Ronson a scris si el o carte despre psihopatii din mijlocul nostru, " Testul pentru Psihopati: O calatorie prin industria nebuniei".

Autorul crede ca opera lui ofera dovezi foarte bune ca modul in care capitalismul este structurat intr-adevar este o manifestare fizica a creierului cunoscuta sub numele psihopatie. "Practic psihopatii care acumuleaza foarte multe puncte in testele de evaluare pot fi manageri exceptionali, dar numai pe termen scurt. Vor urmari totdeauna sa comita o crima si apoi sa dispara..." mentioneaza Ronson.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: