Setari Cookie-uri

Lady Gaga, diagnosticata cu o boala grava

Cantareata are mari probleme de sanatate.

Cantareata americana Lady Gaga a anuntat, marti, ca sufera de o inflamatie severa la nivelul articulatiilor, din cauza careia nu poate sa mearga si care a obligat-o sa isi amane o serie de concerte din sectiunea nord-americana a turneului ei mondial, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

"Sunt total devastata si disperata. Am ascuns aceasta accidentare si durerea resimtita in fata colaboratorilor mei, in ultima luna, sperand ca ma voi vindeca, dar, dupa concertul de aseara, am constatat ca nu pot sa mai merg", a explicat cantareata americana intr-un comunicat oficial.

Boala cu care a fost diagnosticata artista se numeste sinovita, o inflamatie a articulatiilor care apare de obicei dupa o luxatie, o intindere sau o accidentare.

Cantareata a postat mai multe mesaje asemanatoare pe Twitter, pentru cei 34 de milioane de admiratori (followers) care ii urmaresc contul de pe aceasta platforma de microblogging.

Citește și:

"Sper sa ma fac bine cat mai repede si sa fiu din nou pregatita 500% pentru voi, asa cum meritati", a adaugat Lady Gaga.

Din cauza acestei afectiuni, cantareata americana si-a amanat concertele pe care le avea programate la Chicago, miercuri si joi, cel din Detroit de sambata si cel din orasul canadian Hamilton de duminica.

Lady Gaga, in varsta de 26 de ani, se afla de doi ani intr-un turneu mondial, intitulat "Born This Way Ball". Potrivit site-ului artistei, ea are programate concerte pana pe 20 martie.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.