Cei doi artisti au cantat live in studioul Kiss FM si le-au povestit lui Mihai Gainusa, lui Dezbracatu si Oanei Paraschiv despre colaborarea lor.

Invitatii au spus ca melodia a fost compusa Laurentiu Duta. „La un moment dat, mi-a trimis Laurentiu Duta un negativ si mi-a spus: 'Nu vrei sa scrii un refren pentru Andreea Banica?'. Bineinteles, de ce nu? Apoi am facut o strofa si am cazut de acord sa cant si eu pe piesa”, a spus What's Up.

„Laurentiu sta la Navodari si ii este greu sa plece de acolo, din studio. Stii de cand ma rog de el: 'Hai, vino si tu la Bucuresti, vino mai aproape de noi, sa facem treaba impreuna!'? 'Da, mai, Andreea, dar tu stii ca eu ma misc mai greu. Nu-mi vine sa plec, sa-mi las familia'. Ii este dor de mare omului”, a declarat Andreea.

Intrebata de Carcotasi in ce limba ii place sa cante mai mult – engleza sau romana, Andreea Banica a fost cuprinsa de nostalgie. „Acum imi place in romana. Mi-am adus aminte de niste vremuri foarte frumoase prin care am trecut, cand cantam in Exotic, in Blondy. Lansand piesa aceasta, cineva mi-a spus: Vai, dar imi aduci aminte de perioada aceea cand cantai 'Ai gresit, dar nu te pot uita'”, a spus invitata la Kiss FM.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: