Setari Cookie-uri

Cea mai emotionanta poveste de viata: De la DURERE la MOTIVATIE!

Avem ce invata de la aceasta femeie.

Are numai 20 de ani si este multiplu detinator al recordului mondial, dublu medaliata cu aur la cursele in scaun cu rotile. Da, ati auzit bine… “in scaun cu rotile”.

Hannah Cockroft a avut o viata destul de dificila si chiar si acum, dupa ce a demonstrat ca este o femeie normala, care poate duce o viata obisnuita, inca intalneste obstacole. Oamenii pe care ii intalneste ii spun in fata ca o cred retardata doar pentru ca este in scaun cu rotile.

Unii oameni imi plang de mila, ma mangaie pe cap precum un caine. Dar, doar pentru ca picioarele mele nu imi functioneaza, asta nu inseamna ca sunt idioata si ca nu gandesc.” – a declarat femeia potrivit Dailymail.

Pot sa ma amuz cand mi se vorbeste asa, dar pentru alte persoane care sunt ca mine poate fi suparator si deranjant. Noi, cei cu probleme, vrem sa fim vazuti precum oricare alti membri ai societatii. Persoanele cu handicap pot fi la fel de intelectuali si inteligenti ca oricare alte persoane.” – mai spune Hannah.

Citește și:

Femeia lupta pentru ca toti copiii care au aceasta problema sa poata duce o viata normala:

Eu am primit scaunul cu rotile sportiv la varsta de 15 ani. Mi-a facut viata mai usoara si de atunci sunt independenta, pot merge mult mai repede, pot deschide usi si nu trebuie sa cer ajutorul unor necunoscuti pentru a fi impinsa. Vreau ca toti copiii sa poata primi acest scaun pentru a putea fi fericiti.” – a declarat ea.

Vezi mai jos un mic filmulet cu Hannah Cockroft:

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.