De ce l-a iertat Rihanna pe Chris Brown?

De ce l-a iertat Rihanna pe Chris Brown?
Kudika
4 Martie 2013

A batut-o, dar tot s-a intors la el.

Rihanna nu stie ce isi doreste de la viata. Chiar daca toata lumea (chiar si familia) a sfatuit-o sa nu faca gresala de a se intoarce in bratele lui Chris Brown, iata ca aceasta nu a ascultat si a hotarat sa ii mai acorde batausului inca o sansa.

Si culmea… acum vrea si copil cu el. Intr-un interviu acordat recent revistei Elle UK, cantareata vorbeste despre o viitoare familie dar si despre motivul pentru care l-a acceptat pe Brown in viata sa:

Cu siguranta voi face un copil. Si ma rog ca sa pot merge intr-o vacanta pentru o luna intreaga. Si vreau sa imi aranjez viata pentru a nu pleca in turnee intreaga mea viata, desi iubesc sa calatoresc. Vreau sanatate si fericire in urmatorii cinci ani. Vreau sa fiu sanatoasa si fericita.” – a declarat Rihanna, informeaza Hollywoodlife.

Am vrut ca el sa stie cum e sa ma piarda si sa simta consecintele a ceea ce a facut. Si cand dragostea a revenit in viata mea, m-am simtit ca si cum un zid ar fi cazut peste mine. Trebuie sa fiu sincera cu mine, nu pot sa imi neglijez sentimentele. Acum suntem adulti, putem face asta ca la carte. Am avut un inceput frumos si sunt recunoscatoare pentru asta. Singurul lucru pe care ni-l dorim acum este o prietenie sincera.”- a mai adaugat ea.

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri