Sore si Mihai Ristea au cantat luni dimineata piesa „Beautiful Life” live la Cronica Carcotasilor. Invitatii le-au povestit Kissomanilor cum au realizat single-ul si care sunt planurile lor muzicale

„Mi se spune 'Sore' de la varsta de trei ani. Pe mine ma cheama Sorina, dar nimeni nu mi-a spus asa. M-am nascut intr-o zi de vineri, cu soare”, a declarat invitata.

Sore si-a facut si Testul de Multifunctionalitate pe www.kissfm.ro si a aflat ca este o „femeie de cariera”. Cei doi invitati le-au vorbit Kissomanilor despre piesa „Beautiful Life”.

„Eu si Mihai colaboram foarte mult si pentru piesele altor artisti si ne-am dorit intr-o zi sa facem o melodie care sa ne reprezinte foarte mult, ne-am strans in studio si a iesit aceasta piesa. Am pornit de la o linie muzicala. Mihai a facut primul beat, eu am facut primul vers si apoi, cand am avut o varianta aproximativ finala de piesa, am dus-o la Hahaha Production, iar Smiley, Alex Velea si restul colegilor au contribuit si ei”, a declarat Sore.

Invitata le-a vorbit Carcotasilor si despre rolul pe care il joaca intr-un serial. „Imi place foarte mult actoria. Joc un rol de personaj negativ, insa in viata de zi cu zi sunt pozitiva, sper ca v-ati dat seama”, a afirmat ea.

„Cum faci trecerea de la felul pozitiv al tau de zi cu zi la rolul pe care il joci?”, a vrut sa afle Mihai Gainusa.

„Regula de baza a unui actor este ca atunci cand intra pe platoul de filmare sa isi lase personalitatea acasa. Ca actor, orice rol joci, trebuie sa ti-l asumi”, a raspuns Sore, adaugand ca a terminat Regie de Film, dar a facut si cursuri de actorie.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: