Setari Cookie-uri

Andreea Marin, declaratie sincera: Ce spune despre divortul de Stefan?

Andreea Marin vorbeste deschis despre situatia ei.

Andreea Marin este o femeie care stie ce vrea de la viata. Chiar daca trece printr-o perioada foarte dificila, fosta zana a Surprizelor a hotarat sa nu lase problemele sa o acapareze: s-a mutat alaturi de fiica ei, Violeta, intr-o alta casa, participa la evenimente mondene si isi continua mandra proiectele profesionale.

Andreea a acordat un interviu site-ului viata-libera.ro, unde a vorbit despre rolul vietii sale- acela de mama:

O mama e o mama. Dedicata trup si suflet, capabila de sacrificii, uneori, dar si capabila de severitate, atunci cand situatia o cere. Pentru ca trebuie sa ai autoritate in fata copilului tau. Parintele nu e egal cu un prieten. Parintele trebuie sa aiba si autoritate in fata copilului sau, iar autoritatea o capeti fiind, tu insuti, un exemplu pentru copilul tau.

Intrebata despre viata de dupa divort, Andreea a declarat:

Citește și:

Nu e cu mult diferita. Viata noastra n-ar trebui sa se imparta in: inainte si dupa divort. Viata noastra ar trebui sa se imparta in: inainte nu stiam ce merit si acum am invatat ca pot mai mult. Despre asta e vorba. E vorba, din nou, despre respectul pe care ni-l acordam noua insine si despre increderea ca meritam mai mult in viata.

Si de ce sa nu luam de la viata darurile care ni se cuvin – fireste daca demonstram ca le meritam. In cazul nostru, lucrurile decurg foarte civilizat. Mi-as dori ca asta sa se intample in cat mai multe cazuri.”, a incheiat vedeta.

Noi o apreciem pentru faptul ca este puternica, nu s-a retras din viata publica si pentru ca are parte de un divort civilizat (inca nu se stie motivul pentru care cei doi au hotarat sa se desparta).

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.