Kudika
19 Martie 2013

Andreea Marin vorbeste deschis despre situatia ei.

Andreea Marin este o femeie care stie ce vrea de la viata. Chiar daca trece printr-o perioada foarte dificila, fosta zana a Surprizelor a hotarat sa nu lase problemele sa o acapareze: s-a mutat alaturi de fiica ei, Violeta, intr-o alta casa, participa la evenimente mondene si isi continua mandra proiectele profesionale.

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Andreea a acordat un interviu site-ului viata-libera.ro, unde a vorbit despre rolul vietii sale- acela de mama:

O mama e o mama. Dedicata trup si suflet, capabila de sacrificii, uneori, dar si capabila de severitate, atunci cand situatia o cere. Pentru ca trebuie sa ai autoritate in fata copilului tau. Parintele nu e egal cu un prieten. Parintele trebuie sa aiba si autoritate in fata copilului sau, iar autoritatea o capeti fiind, tu insuti, un exemplu pentru copilul tau.

Intrebata despre viata de dupa divort, Andreea a declarat:

Nu e cu mult diferita. Viata noastra n-ar trebui sa se imparta in: inainte si dupa divort. Viata noastra ar trebui sa se imparta in: inainte nu stiam ce merit si acum am invatat ca pot mai mult. Despre asta e vorba. E vorba, din nou, despre respectul pe care ni-l acordam noua insine si despre increderea ca meritam mai mult in viata.

Si de ce sa nu luam de la viata darurile care ni se cuvin – fireste daca demonstram ca le meritam. In cazul nostru, lucrurile decurg foarte civilizat. Mi-as dori ca asta sa se intample in cat mai multe cazuri.”, a incheiat vedeta.

Noi o apreciem pentru faptul ca este puternica, nu s-a retras din viata publica si pentru ca are parte de un divort civilizat (inca nu se stie motivul pentru care cei doi au hotarat sa se desparta).

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: