Setari Cookie-uri

Lindsay Lohan, condamnata!

Actrita are din nou probleme cu legea.

Starleta americana Lindsay Lohan a fost condamnata, luni, la 90 de zile intr-un centru de dezintoxicare, intr-un proces in care a fost acuzata ca i-a mintit pe politisti, dupa ce a provocat un accident de automobil, informeaza AFP, potrivit Mediafax.

Actrita in varsta de 26 de ani nu a contestat acuzatiile care i-au fost aduse, dar nici nu a pledat vinovata. Ea a fost plasata, totodata, in regim de libertate conditionata timp de doi ani si va trebui sa efectueze 30 de zile de munca in folosul comunitatii. Dupa aceea, starleta va trebui sa faca psihoterapie vreme de 18 luni.

Accidentul de automobil s-a produs pe 8 iunie 2012, in Santa Monica, o suburbie a orasului Los Angeles, pe autostrada de pe tarmul Oceanului Pacific. La sosirea politistilor, Lindsay Lohan le-a spus acestora ca nu ea a condus acel automobil. A fost o minciuna, potrivit anchetatorilor americani. Actrita a fost data in judecata pentru obstructionarea bunului mers al unei anchete politienesti, pentru fals in declaratii si pentru conducerea imprudenta a automobilului.

Citește și:

Lindsay Lohan, prezenta mai mult in presa in ultimii ani din cauza scandalurilor in care este implicata, provocate de consumul de alcool si de droguri, si pentru problemele pe care le are cu autoritatile decat pentru reusitele actoricesti, a interpretat-o de curand pe Elizabeth Taylor intr-un lungmetraj de televiziune, insa criticii au desfiintat pur si simplu prestatia ei.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.