Setari Cookie-uri

Vezi aici cat de sexy este sotia lui Borcea

Alina Borcea si-a recapatat formele inainte de nastere.

Alina Borcea stie cum sa atraga privirile.

Sotia lui Cristi Borcea a fost „magnet” pentru invitatii la un eveniment din lumea buna. Alina a atras toate privirile cu rochita ei vaporoasa si supersexy, care a oferit si o vedere spectaculoasa la sani!

Toata lumea cu sacouri, pelerine sau gecute, Alina Borcea in rochita fara maneci! Sambata dupa-amiaza, sotii Borcea au fost nasi de botez, eveniment care a avut loc la o biserica din cartierul bucurestean Dorobanti. Impecabil imbracati, cei doi au atras toate privirile: Cristi Borcea, in costum negru si cu papion rosu, iar Alina intr-o rochita frez, fara maneci si foarte vaporoasa.

Atat de vaporoasa, incat, din cauza frigului, a lasat sa se „ghiceasca" sanii generosi ai Alinei. Doamna Borcea a suportat insa racoarea cu stoicism aproape 15 minute, timp in care a stat de vorba cu tinerii parinti si cu cativa invitati, a zambit in traditionala poza de grup si a avut grija si de gemenii sotului ei.

Citește și:

De altfel, Alina, care este si ea mamica unui baietel de aproape un an, este foarte apropiata de copiii pe care Cristi ii are din prima casatorie cu Mihaela Borcea. La botezul de sambata, gemenii Antonia Melissa si Mihai Angelo (9 ani) nu s-au dezlipit de Alina: au tinut-o de mana si au mers impreuna pana la masina care ii astepta in fata bisericii. Melissa a aratat si ea ca o mica printesa, imbracata intr-o rochita de dantela alba si o capa de blana de aceeasi culoare.

Citeste continuarea articolului + imagini cu tinuta Alinei pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.