Setari Cookie-uri

Teo, declaratia cu care si-a emotionat fanii

Teo Trandafir vorbeste deschis despre sentimentele sale.

Teo a hotarat sa nu mai ofere declaratii legate de viata sa privata si, in schimb, sa scrie pe blogul sau.

Recent vedeta a postat un mesaj sincer, in care vorbeste despre iubire, sentimente, relatii si viata ei amoroasa.

Si scrie atat de frumos… incat am citit de cel putin 5 ori post-ul:

"Departe de a fi un sentiment pe care sa reusesti cu stradanie sa-l scoti din context, iubirea e un sindrom, un ansamblu de simptome, un ceva ce te duce, te-aduce, o vesnica maree, un tarm.

Fac parte dintr-o categorie de oameni care traiesc din asta, din trezitul de dimineata odata cu primul gand, pe care sa-l pot darui. Receptaculul iubirii mele ma insoteste, ma invioreaza, ma inspira, motiveaza si, in cele din urma, ma sperie. Ma contine. Ma salveaza. Iubirea ma mantuieste.

Iubirea e muzeul pe care-l vizitez, acum, dar a inceput prin a fi fortareata pe care aveam impresia ca trebuie s-o cuceresc, scotand la bataie toate armele. Am iubit urias, tot timpul, nu m-am lasat invinsa de nimeni si nimic. Pe nerasuflate, nemancate, nemeritate, am iubit.

Citește și:

In aceasta vesnica trecere prin viata, am adunat iubire si-am etichetat-o, ca pe exponate. “1984-tricou galben cu ochi verzi”, “1988-sarut fierbinte cu plete lungi”, si tot asa, si tot asa, trecand prin “1998-sandale si zefir”, am dat exemple, nu va agatati de asta! Iar acum, la peste 40, intru cu zambet, in fiecare zi, in muzeul meu, asa cum stiu ca fiecare o face, intr-al sau, iesind doar pentru a ma intoarce, in vizita.

Ma gandesc sa ma mut in el de tot, sa nu mai ies, sunt atatea de vazut, ca-n Galeriile Tretiakov, in care se zvoneste ca, pentru a vedea tot, trebuie sa stai 99 de ani, fara sa mananci sau sa dormi. Asa se spune. Cum ar fi?" – spune Teo pe blogul sau.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.