Setari Cookie-uri

FOTO: Demi Moore i-a furat iubitul fiicei sale. Cum arata tanarul?

Scandal monstru in familia Moore.

Demi Moore a innebunit. Dupa ce a rupt legatura cu Ashton Kutcher, actrita face tot posibilul sa isi gaseasca numai iubiti tinerei, sub 30 de ani. De ce? Poate ca asa se simte bine si in forma.

Dar asta intrece orice limita. Demi s-a cuplat cu iubitul fiicei sale, Rumer. Barbatul are 31 de ani si este proprietarul restaurantului Pink Taco si al barului de noapte The Viper Room, informeaza Click.

Rumer si Harry Morton erau impreuna de cateva luni si totul mergea bine intre ei… pana cand s-a bagat mamica. Demi a facut tot posibilul sa isi desparta fiica de partenerul ei, asa ca a pus la cale un plan detaliat: facea pe victima atunci cand Harry si ea se intalneau, parand depresiva, singura si trista. Si dupa multe discutii si iesiri in oras “ca intre prieteni”, Demi si Harry au devenit mai apropiati ca niciodata.

Nu puteam sa imi imaginez asa ceva. O termini imediat cu el sau nu mai vorbesc niciodata cu tine.” – i-a spus Rumer atunci cand a auzit ce face mama pe la spatele ei, informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

Foto: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.