Honey Boo Boo este cea mai stralucitoare, kitchoasa si socanta aparitie de la concursurile de frumusete pentru copii din Statele Unite ale Americii.

Acestea sunt populare in special in partea de sud a tarii, acolo unde mame si copii in egala masura au facut un cult din impopotonarea fetitelor cu volane, dantelute si sclipici ca mai apoi sa fie urcate pe o scena si premiate pentru cat de frumos stiu sa faca zambre.

Dar nu despre micuta Honey Boo Boo este vorba ci despre mama acesteia, June. Aceasta s-a casatorit cu cel care i-a fost alaturi in ultimii 9 ani, Sugar Bear (Ursuletul de zahar) pe numele lui adevarat Mike Thompson.

Nunta a fost cel putin iesita din tipare, ca sa nu spunem ca a fost de-a dreptul penibila! Invitatii au venit la nunta in tricouri de camuflaj si pantaloni scurti iar unii dintre ei nu s-au oboist nici macar sa-si ia pantofi in picioare.

Sa nu fim insa malitiosi, mersul descult este traditie de mare cinste in familia lui Honey Boo Boo. Cireasa de pe tort a fost mireasa June. Aceasta a purtat o rochie imposibil de descris, cu camuflaj, volane portocalii si adidasi albi.

Tanara domnisoara de onoare, Honey Boo Boo a purtat si ea o rochie pe masura cu volane roz si portocalii, decorata “delicat” cu paiete si strasuri.

Vezi mai multe foto aici

sursa foto interior si prima pagina: Guliver Splash News

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: