Setari Cookie-uri

Tatal Angelinei Jolie, devastat. A aflat despre problema fiicei sale de pe internet

Angelina Jolie merita toate laudele noastre.

Luni, Angelina Jolie, a dezvaluit ca a suferit o dubla masectomie din cauza faptului ca era predispusa la cancerul la san.

Tatal actritei, Jon Voight, a aflat (la fel ca restul lumii) despre problemele cu care s-a confruntat fiica lui citind materialul publicat de Angelina in New York Times.

Citeste aici articolul scris de Angelina Jolie

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Voight, care s-a impacat cu actrita dupa 10 ani in care nu au vorbit deloc, si-a laudat fiica minunata, fiind, in acelasi timp, surprins de faptul ca aceasta nu i-a spus. Cei doi s-au intalnit cu o zi inainte de publicarea articolului in celebrul ziar, informeaza Dailymail:

Toata dragostea si admiratia pentru fiica mea nu pot fi exprimate in cuvinte. Am vazut-o in urma cu doua zile. Toata familia a participat la petrecerea de aniversare a fiului meu, Jamie. Dar nu am stiut. Nu aveam cum sa imi dau seama. Am aflat de curand. Am fost surprins la fel ca toata lumea. E ingrozitor. Gestul ei m-a miscat, a fost puternica si a stiut cum sa se descurce. Este o femeie extraordinara.” – a declarat Jon Voight, potrivit sursei mai sus citate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.