Setari Cookie-uri

Pregatita pentru urmatoarea operatie: Angelina isi va scoate si ovarele

Vrea sa fie sigura ca riscul de cancer va disparea.

Angelina Jolie se afla la mijlocul “tratamentului”. Dupa ce a suferit o interventie chirurgicala, prin care i-au fost scoase tesuturile din ambii sani, actrita se gandeste deja la urmatoarea procedura: scoaterea ovarelor.

Chiar daca riscul de cancer la san a scazut de la 87% la 5%, vedeta continua sa prezinte un risc de 50% sa dezvolte cancer ovarian. De aceea ea a hotarat ca cel mai bine ar fi sa isi scoata ambele ovare, informeaza Dailymail.

Angelina, in varsta de 37 de ani, a fost sfatuita de medici sa recurga la aceasta procedura inainte de a implini 40 de ani.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Dupa operatie, actrita nu va mai putea ramane insarcinata – insa ramane disponibila optiunea adoptiei.

Ea si partenerul sau, Brad Pitt, au trei copii biologici (Shiloh, 6 ani, si gemenii Knox si Vivienne, in varsta de patru ani) si trei copii adoptati (Maddox, 11 ani, Pax, 9 ani si Zahara, 8 ani).

Citește și:

In momentul in care am aflat ce se intampla, am decis sa iau masuri pentru a minimaliza riscurile cat se poate de mult. Am hotarat sa fac o dubla mastectomie, preventiv. Am inceput cu zona sanilor deoarece riscul de cancer la san este mai mare decat cel de cancer ovarian, iar operatia este una mai complexa.

Sunt norocoasa ca am un partener care ma iubeste si imi este alaturi. Oricine are o sotie sau o iubita care are astfel de probleme, trebuie sa stie ca reprezinta o parte importanta in acest proces de tranzitie.

Am reusit sa gasim si momente in care puteam zambi si rade impreuna. Stiam ca acesta este cel mai bun lucru pe care l-am putea face pentru familia noastra, pentru copiii nostri. Ne-am apropiat si mai mult. Acum le pot spune linistita copiilor mei ca nu mai au niciun motiv sa se teama ca ma vor pierde din cauza cancerului la san.” – scrie Angelina Jolie in materialul publicat in New York Times, informeaza BBC.

Citește și:

Click aici pentru a citi declaratia vedetei.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.